#2 Collage Beurs

maandag 22 november 2021

Beurzen bezoeken, eindelijk kon het weer

Na bijna twee jaar waarin internationaal reizen, klant- en beursbezoek vrijwel onmogelijk, is het eindelijk weer toegestaan. En wat hebben we hiervan genoten!

#1 Bufferband Kopie

maandag 22 november 2021

Nieuw: Bufferband voor NP60 & BTB25

Om de invoer van de chocolade te vergemakkelijken en de efficiëntie van de verpakkingsmachines te verhogen, hebben we een nieuwe optie ontwikkeld voor de NP60 en BTB25.

#3 Introductie Pepijn

maandag 22 november 2021

Een frisse aanwinst voor het salesteam

Als toonaangevend leverancier van verpakkingsmachines voor chocoladerepen & tabletten in een segment dat gekenmerkt wordt door ambacht, kwaliteit en passie, zet Lareka in op verjonging en uitbreiding.

Pedro Araújo Vinte Vinte World Of Wine

woensdag 21 juli 2021

Success Stories: Pedro Araújo (Vinte Vinte | World of Wine)

In deze editie van Success Stories gaat Araújo dieper in op het belang van directe handel, wordt de samenwerking met Lareka besproken en onthult Araújo zijn favoriete chocoladereep- en verpakking.

Bean To Bar Beurs

woensdag 21 juli 2021

Na lang wachten kon het weer: ons eerste bean-to-bar evenement van ‘21.

Afgelopen maand namen we na ruim anderhalf jaar weer eens deel aan een chocolade-evenement.

Bean To Bar Evenement 2021

woensdag 21 juli 2021

Duurzame oplossingen voor verpakkingsmateriaal

“Less is more” wanneer het gaat om verpakkingen. Als verpakkingsspecialist zijn we daarom continu op zoek naar innovatieve, duurzame materialen geschikt voor het automatisch verpakken van chocolade.

Meg+Jonathan

maandag 26 april 2021

Success stories: Jonathan Chapman (Raw Halo)

Het verhaal van Jonathan Chapman en zijn partner Meg Haggar is er een om jaloers van te worden. Twee jonge ondernemers die de ...

DSN

maandag 26 april 2021

Nu snel leverbaar: SIG DSN (hogesnelheid verpakkingsmachine)

Een SIG DSN werd gereviseerd voor een klant die rekende op grote orders chocoladerepen, maar deze bleven uit vanwege de gevolgen van de ...

Schermafbeelding 2021 04 26 Om 13.51.26

maandag 26 april 2021

BTB25 op wielen: voor eenvoudig transport van de machine

Voor ambachtelijke en bean-to-bar chocolatiers die kampen met een gebrek aan ruimte hebben we een nieuwe optie toegevoegd aan de BTB25 ...

3

donderdag 28 januari 2021

Success Stories: Greg D’Alesandre (Dandelion Chocolate)

Al meer dan 10 jaar produceert Dandelion Chocolate chocolade in San Francisco’s Mission District. Sinds het begin is het Dandelion-team gefocust op het ‘heruitvinden’ van chocolade.

FOTO ARTIKEL 1.1

donderdag 12 november 2020

Success stories: Hans Mekking (Urban Cacao)

over zijn signatuur chocoladetablet, duurzaam produceren en meer.