• Machines
    • Ambachtelijk bean to bar
    • Klantspecifiek en gepersonaliseerd
    • Industriële chocolade
  • Over ons
    • Personeel aan het woord
  • Nieuws
  • Success Stories
    • Philippe Bernachon (Bernachon Chocolats)
    • Jhonata Carvalho (Dengo)
    • Jonathan Chapman (Raw Halo)
    • Greg D’Alesandre (Dandelion Chocolate)
    • Hans Mekking (Urban Cacao)
    • Pedro Araújo (Vinte Vinte | World of Wine)
  • Contact
Meg+Jonathan

maandag 26 april 2021

Success stories: Jonathan Chapman (Raw Halo)

Het verhaal van Jonathan Chapman en zijn partner Meg Haggar is er een om jaloers van te worden. Twee jonge ondernemers die de ...

3

zondag 17 juli 2022

Success Stories: Greg D’Alesandre (Dandelion Chocolate)

Al meer dan 10 jaar produceert Dandelion Chocolate chocolade in San Francisco’s Mission District. Sinds het begin is het Dandelion-team gefocust op het ‘heruitvinden’ van chocolade.

FOTO ARTIKEL 1.1

donderdag 12 november 2020

Success stories: Hans Mekking (Urban Cacao)

over zijn signatuur chocoladetablet, duurzaam produceren en meer.

Pedro Araújo Vinte Vinte World Of Wine

woensdag 21 juli 2021

Success Stories: Pedro Araújo (Vinte Vinte | World of Wine)

In deze editie van Success Stories gaat Araújo dieper in op het belang van directe handel, wordt de samenwerking met Lareka besproken en onthult Araújo zijn favoriete chocoladereep- en verpakking.

Post 2 Image 1

donderdag 27 januari 2022

Success Stories: Jhonata Carvalho (Dengo)

"Ontstaan met het doel om de Braziliaanse cacao chain te verbeteren, en bovenal heerlijke, gezonde en duurzame chocolade te produceren."

  • Machines
  • Over ons
  • Nieuws
  • Success Stories
  • Contact

 

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer

Adres 

Lareka Confectionery Equipment B.V.
John F. Kennedylaan 1
5555 XC Valkenswaard
Nederland

Contact 

+31 40 208 66 66
info@lareka.nl

Volg ons

youtube linkedIn facebook instagram