Winst in omstellen

13-Sep-2016

 

Kleine aanpassingen, grote voordelen

Opdrachtgevers weten er alles van. Omstellen kost tijd en gaat ten koste van de productiviteit. De kunst is om dit om te draaien en de tijd in je voordeel te laten werken. Hoe verpak je dan zo effectief mogelijk vier formaten chocola op een NP350? Met vier verschillende lengtes etiketten, formaatsets en afsnijlengtes? Luister, inventariseer en analyseer. Dan is de oplossing verrassend eenvoudig.

 

 

 

 

Winstmaker

Rationaliseer de vier formaten chocola en zorg dat alle etiketten de zelfde lengte krijgen. Dan hoef je de afsnijlengte van de alufolie nooit meer om te stellen. Door de breedtes van de tabletten te standaardiseren boek je opnieuw winst. Je kunt toe met minder formaatsets, wat de helft scheelt in investering. De klap op de vuurpijl? Minder formaatsets betekent minder omsteltijd. Soms hoeft er helemaal niet omgesteld te worden. Smeer dit eens uit over vijftien jaar en verras de CFO met een winstmaker.

 

Vindingrijk

Hoe ontwikkel je beste oplossingen? Zet marketing, productie en een vindingrijke leverancier bij elkaar. En ontdek dat je met kleine aanpassingen grote voordelen kunt realiseren.

 

Ook winst boeken met omsteltijden?

Bel Lareka: +31 40 208 66 66.

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING