Revisie-update Sig DST

13-Sep-2016

 

Meer dan een facelift alleen

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van het land? Grote kans dat de Sig DST zichzelf niet meer terugkent als-ie in de spiegel kijkt. Deze machine heeft een complete gedaanteverwisseling ondergaan: van DST uit de jaren 70 tot het niveau DSN 2015. Ook een Zwitserse klant kan zich helemaal spiegelen aan deze revisie-upgrade. Bij hem draait de machine 165 tabletten per minuut. Tot volle tevredenheid.

 

Make-over

Wat houdt de gedaanteverwisseling precies in? Om van een DST een DSN te maken heeft Lareka alle registers opengetrokken. Het begint met een volledige revisie en nieuwe curves om op 165 toeren te verpakken. Vervolgens zijn er heaters om aluminium te sealen en de mogelijkheid om OPP als primaire verpakking te verwerken. Een barcodescanner betekent opnieuw winst. Klopt het label met de smaak, formaat en recept? Deze extra controle verkleint de kans op fouten en vermindert uitval. Een lasercoder print de houdbaarheidsdatum en de batch. Iedere partij is traceerbaar.

 

40 jaar

Een nauwkeurig lijmsysteem, een nieuwe RVS-omkasting, een nieuwe besturing met touch screen, een receptstructuur die per formaat de instellingen bewaart... De DSN is opnieuw klaar voor veertig jaar intensief gebruik. Vier formaatsets zijn bijgeleverd. Ook op zoek naar Sig DST/DSN? Wilt u uw machine een tweede jeugd geven? Spiegel uw wensen aan Lareka. We take care.

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING