Interpack Lareka gaat naar de beurs

26-Apr-2017

 

Nog even en uw agenda begint te piepen. Hij stuurt u een automatische herinnering voor de Interpack in Düsseldorf. Van 4 tot 10 mei doet u hier ideeën op voor uw verpakking. Vooral stand D51 in hal 4 is een aanrader. Kom kijken hoe Lareka uitpakt met een nieuwe sealbalk. Grensverleggend in verpakking voor uw chocoladerepen.

 

Innovatie

Onze nieuwe sealbalk heeft u inmiddels leren kennen. U heeft er over gelezen in deze nieuwsbrief. Over hoe u thermische schade reduceert aan uw chocoladerepen. Over ventilatie en koelribben om bij 26 oC te verpakken. Over een onderdeel uit één stuk 3D geprint in RVS. Over hot seals en cold stuff. Over een award in design for additive manufacturing.

 

 

 

Demonstratie

Met blijdschap geven wij kennis. Kom kijken naar onze jongste innovatie en ontdek wat ze voor de sealing van uw chocoladerepen kan betekenen. Lareka demonstreert de sealbalk live. Compleet met machineopstelling. Compleet met tekst en uitleg.

 

En nog veel meerBij Lareka zit innoveren in het DNA. Naast de nieuwe sealbalk kunt u natuurlijk ook terecht voor complete machines voor het verpakken van tabletten, holfiguren, napolitains en twistproducten.

 

Ook innoveren in verpakkingen voor uw chocola? Bezoek ons op Interpack.

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING