Een oplossing voor onbegonnen werk

25-Nov-2016

 

Het was een partij monnikenwerk waar twintig inpakkers moe van werden. En knettergek. Want de wikkels stapelden zich alleen maar op. Algauw gaan er dan geluiden op van “Tom Poes, verzin een list!” Dan is het zo gek nog niet om Lareka te bellen. Juist als je Nederlands marktleider bent in chocoladerepen en op weg bent naar slaafvrije chocola en eerlijke handel.

 

20 inpakkers komen handen tekort

Onze klant verkoopt via internet een uniek product. Hij verpakt zijn chocolade in een wikkel waarop je een persoonlijke boodschap kunt laten drukken. Dat is leuk als je bijvoorbeeld iemand wilt feliciteren of bedanken voor zijn bezoek. Er zijn acht smaken chocola en het volume varieert van een tot vijfhonderd repen.

 

Een doorslaand succes, deze reep met een personal touch. Maar voor de twintig inpakkers was het onbegonnen werk. De volumes namen alleen maar toe.

 

Nieuw leven voor een oude Nagema

De oplossing? Denk lean, denk Lareka! Een Nagema EB-1 verpakkingsmachine van zo’n vijftig jaar oud werd gereviseerd en aangepast. Bij stijgende volumes doet deze onverstoorbaar zijn werk. Precisiewerk. Alle repen worden ingepakt op naam, smaak, batchcode en THT-datum. Alle in één keer goed. Dat is belangrijk omdat er geen reservewikkels zijn.

 

Ook een gekke vraag?

Daag ons uit. Want het moet wel heel gek gaan als wij u niet kunnen helpen. Monnikenwerk of geen monnikenwerk. Mail voor meer informatie info@lareka.nl of bel ons +31 40 208 66 66.

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING