And the winner is…

26-Apr-2017

 

Eindhoven is technologiestad bij uitstek. Vooral het additive manufacturing ( 3D printen) staat hier wereldwijd op eenzame hoogte. Lareka draagt daar zijn steentje aan bij. Het bedrijf heeft onlangs deelgenomen aan de World Design challange for Additive Manufacturing 2017. En de eerste prijs gewonnen. 

 

Doorbraak in 3D printen

De inzending was een sealbalk, 3D geprint in RVS. Deze balk is voortgekomen uit een praktisch probleem: thermische schade aan chocolade. Door te sealen bij een temperatuur van 140 °C ontstaan schoonheidsfouten. Een sealbalk met ventilatie en koelribben maakt korte metten met deze oneffenheden. Een omgevingstemperatuur van ongeveer 26 °C zorgt direct voor cosmetisch effect. Goed voor de eerste prijs.

 

 

 

Brainportregio

Aan de Challange World Design for Additive Manufacturing 2017 deden ruim 100 deelnemers mee van over de hele wereld. De Challange vond plaats op de High Tech Campus in Eindhoven, kloppend hart van de Brainportregio. Deze regio is in 2011 uitgeroepen tot de slimste van de wereld. Ook toe aan slimme ideeën voor uw verpakking? Bel ons voor een goed gesprek.

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING