Jaarrekening van het geluk

9-Dec-2019

 

Nu we het einde van 2019 naderen, willen we niet alleen de balans opmaken maar ook vooruitlopen op de jaarrekening. Deze is namelijk anders dan anders. Bij deze introduceren wij de jaarrekening van het geluk. Die rekening wordt naar persoonlijk inzicht samengesteld en er komen accountants noch business controllers aan te pas.

 

Gelukshormonen

Zoals je ziet zit geluk in dagelijkse dingen. Samenwerken met producenten van chocola is er daar een van. De wereld mooier maken met eerlijke en milieuvriendelijke materialen is een andere vorm van geluk. Chocola is onze passie. En bevat dat niet een stofje dat gelukshormonen aanmaakt?

 

Goede voornemens

Klein geluk en groot geluk gaan hand in hand en wij prijzen ons gelukkig je volgend jaar weer te mogen begroeten. Bijvoorbeeld op de ProSweets in Keulen, Chocoa in Amsterdam, Interpack in Düsseldorf of op de Pack Expo in de Verenigde Staten.

 

Happy end

Zonder geluk vaart niemand wel. Vanuit deze jaarrekening wensen we je een Merry Christmas and a Happy new year. Kunnen wij bijdrage aan je geluk met een goede verpakkingsoplossing? Bel Lareka.

 

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING