BTB25. Van flowerpower naar chocopower

10-Dec-2019

 

Eerst hadden ze er allemaal bloemen in hun haar. Maar nu hebben ze er iets met chocola. Wie San Francisco zegt, zegt Dandelion. En Dandelion is niet alleen trendsetter in chocola maar biedt ook ultieme beleving. Hoe deze premiumchocolade verpakt wordt? De BTB25 van Lareka verleent premium diensten.

 

Uitdaging

Alles bij Dandelion is gericht op kwaliteit, eerlijke handel en duurzaamheid. De verpakking incluis. Het materiaal? Handgeschept papier.  Exclusief in optima forma. De aluminiumfolie  is drie keer zo dik als normaal. Als machine moet je wat in je mars hebben om dit te verwerken. De BTB25 gaat door dik en door dun en geen materiaal is haar te gek. Haar motto? Doorgaan waar andere ophouden.

 

Wereldoplossingen voor chocola van de wereld

Onze BTB25 en Dandelion hebben elkaar gevonden. Het begon allemaal met een vluchtige ontmoeting op de Salon du Chocolat in Parijs. En nu bewijst de machine zijn kwaliteiten in San Francisco. Of zoals Dandelion zelf zegt:

 

“The machine looks amazing and we are very impressed and happy with the build quality.

Thank you and the whole team so much for all your hard work in making this machine to meet our very challenging needs and we look forward to working with you going forward ”

 

Nieuwsgierig? Bezoek het walhalla van de chocola en ontdek een merk dat zijn gelijke niet kent. Geen zin in flowerpower maar wel in chocopower? Natuurlijk ben je ook welkom bij Lareka in Valkenswaard, Brainportregio. Hier ontdek je de slimste verpakkingsoplossingen van de wereld.

 

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING