Wateroplosbare film Een zee van mogelijkheden voor een zee vol troep

1-Oct-2019

 

Ongetwijfeld ken je dat. Je hoeft de televisie maar aan te zetten of er drijft een megaprobleem de huiskamer binnen: oceanen vol plastic soep. Door verwering, zonlicht en golfslag valt dat kunststof uiteen in kleine stukjes om vervolgens de wereld over te zwerven. Plastic soep is troep en zorgt voor een ecologisch drama dat zijn weerga niet kent.

 

Innoveren

Wat doe je als je zelf niet-afbreekbare films gebruikt om chocolade te verpakken? Dan ga je op zoek naar alternatieven: zoals materialen die in water oplossen. Via ons netwerk kwamen we uit op een oplosbare film; hij is zelfs eetbaar. Het gaat om een restmateriaal uit zuivel dat waardevol toegepast kan worden als verpakking. Inmiddels draait deze film proef op de NP60 s.

 

 

 

Volop in ontwikkeling

Een beter milieu begint bij de verpakking. Met de wateroplosbare film zetten we een stap in de goede richting. Het materiaal is volop in ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt om de film klaar te krijgen voor het chocoladeschap. Zo zoeken we voortdurend naar de beste oplossing voor chocola en milieu.

 

Goed idee? Bel!

Bij Lareka zijn we altijd op zoek naar nieuwe ideeën en nieuwe materialen. Duurzaam, effectief en grensverleggend. Heb jij zo’n idee of wil je mee doen met het testen van de wateroplosbare film ?

Bel ons +31 40 208 66 66

 

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING