Feest Het 25-jarig jubileum van een mystery man

1-Oct-2019

 

Eigenlijk had hij er helemaal geen zin in. Maar toch moest hij eraan geloven. Vijfentwintig jaar trouwe dienst is niet niks en iedereen had zin in een feestje. Niet dat Frans Bauer hem persoonlijk moest komen toezingen maar een beetje muziek alleen al is goed voor inhakers en beentjes van de vloer. Vooruit dan maar.

 

In de tuin

En dan is daar de dag die je wist dat zou komen: ergens begin september, in de tuin van Lareka, hartje zomer met af en toe een paraplu. Familie, vrienden en (oud)collega’s waren samengekomen om de jubilaris toe te zingen: met herinneringen, hilarische sketches, verhalen op sterk water en de complimenten voor een tomeloze inzet.

 

Cadeau

Wat krijgt een jubilaris die van geen ophouden weet en bruist van de ideeën? Hij krijgt een lamp omdat hij een lichtend voorbeeld is voor het bedrijf. Hoog tijd om dat licht aan te doen en die mystery man in het zonnetje te zetten. HIJ is niemand minder dan Henk Somers, 25 jaar directeur waarvan 15 als eigenaar. “Klasse, Henk! Wat jij voor elkaar krijgt is uniek.”

 

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING