Ruben Taks, aangenaam Nieuwe impulsen voor het salesteam

5-Jun-2019

 

Lareka investeert in nieuwe ontwikkelingen. De BTB25 is daar een voorbeeld van. Ook investeren wij in mensen die machines een toekomst geven, zoals sales engineer Ruben Taks. Hij versterkt sinds kort ons salesteam en weet straks alles van de BTB25 en de NP60 s.

 

Inwerken en uitrollen

De BTB25 is een wereldmachine. En Ruben gaat deze flexibele alleskunner voor ambachtelijke chocola wereldwijd uitrollen. Sinds 15 april maakt hij zich het chocolade vak eigen. Meedraaien bij klanten hoort daarbij, evenals een training bij Barry Callebaut. De BTB25 leert hij van binnen en van buiten kennen, net als de NP60 s.

 

Continuïteit

Combineer een frisse blik met twee jaar studie-ervaring in de VS en een overdosis jeugdig enthousiasme en je hebt een beeld van Ruben Taks. Het moet wel raar gaan als dat geen impulsen oplevert voor nog meer continuïteit binnen Lareka en enthousiasme bij klanten. Wordt vervolgd.

 

 

Kennismaken met onze nieuwe salesengineer en de BTB25 en NP60 s? Bel Ruben voor meer informatie.

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING