De kracht van innovatie. Onderzoek en ontwikkeling zonder concessies

5-Jun-2019

 

Brainport is de slimste regio van de wereld. En daar werken ze in Valkenswaard hard aan mee. Zo komt Lareka om de drie jaar met een grote innovatie. De jaren daartussen zien kleinere innovaties het licht. Jaarlijks besteden we 7,5% van onze omzet aan R&D. Daarmee positioneren we ons tussen de meest innovatieve bedrijven ter wereld. 

 

Technische Universiteit Eindhoven

Innoveren is investeren en bij R&D laten we niets aan het toeval over. Van huis uit combineren wij pragmatisme met gezond verstand. En dat toetsen we weer aan de theorie.   Open innovatie en samenwerking zijn de sleutel van het succes in de Brainport regio. Zo werken we samen met de TUe, Technische Universiteit Eindhoven, aan een verbeterd theoretisch wiskundig model om het vouwproces beter te begrijpen.

 

Afknijpen

Hoe maak je betrouwbare en innovatieve machines? Gebouwd op continuïteit en onderscheidend vermogen? Duurproeven helpen. Het afgelopen jaar hebben we een papiertang aan de tand gevoeld. Maar liefst drie miljoen keer heeft-ie zonder morren zijn bek open- en dichtgedaan. Ook materiaal voor de nokken van de laatste BTB25 en NP60 s hebben we afgeknepen. In een testopstelling zijn vijftien miljoen slagen gemaakt. Goed voor zo’n tien jaar productie.

 

 

 

Lareka investeert zonder concessies in R&D zodat jij het verschil kunt maken. Meer weten over machines die je op voorsprong zetten? Bel ons voor een goed gesprek.

 

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING