Kleine premium tabletten, grote premium prijs

22-Jan-2019

 

Of je nu grote tabletten of napolitains verpakt,  de verpakkingskosten per stuk zijn nagenoeg gelijk. De marge per kilo is hierdoor te laag voor Napo’s. Liefde en vakmanschap verdienen meer, zeker bij kleine series. Hoe maak je van Napolitains iets speciaals en krijg je wel een topprijs?

 

 

The trend is your friend

Je hebt het ongetwijfeld gemerkt. De consument heeft trek in chocolade met creatieve ingrediënten, kleine producten en eigenzinnige assortimenten. Hoe exclusiever, hoe beter. Laat je Napolitains meeliften op deze trend. Alle seinen staan op groen om kansen om te zetten in klinkende munt.

 

Het oog wil ook wat

Ons idee? Maak van je Napolitains een feestje. Versier ze met fijne ingrediënten en verpak ze in een transparante folie met een luxe label. Dan gaat iedereen vanzelf watertanden. Voor zoveel verleiding tasten consumenten graag extra in de buidel.

 

Naar een hoger niveau

Met een premium verpakking til je Napolitains naar een hoger niveau. Je geeft ze bijna de allure van een praline. En daarmee komen ze op de kaart te staan: als friandise bij de koffie na een heerlijk diner. Als assortiment verpakking in de premium retail doen ze het helemaal goed. Wie kan er weerstand bieden aan zoveel luxe?

 

Pak de hoofdprijs

Wil jij ook de hoofdprijs vragen voor je premium tabletten? Bezoek ons op de ProSweets in Keulen of op de Chocoa in Amsterdam. En ontdek de verpakkingsmachines die deze premium ideeën ondersteunen. 

 

 

 

 

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING