High five voor high volume

22-Jan-2019

 

Is high volume jouw dagelijks brood? En houd je van opschieten? Met de DST/DSN kies je voor een hogesnelheid verpakkingslijn. Deze machine weet van doordouwen. Jaar-in jaar-uit verpakt-ie onvermoeibaar pallets vol repen: zonder problemen.

 

Snel en flexibel

De DST/DSN is gebouwd om meters te maken en Lareka houdt van uitdagingen. Samen met jouw marketing komen we tot een industriële oplossing met een premium uitstraling. Kartonnetje onder een reep? Geen probleem. Venstertje? Fluitje van een cent. Her sluitbare verpakking? Zo gepiept. Je kunt het zo gek niet bedenken of we laten deze machine zich naar je wensen voegen.

 

Uit voorraad leverbaar

Een DST vind je bij Lareka: te koop of te huur. Een DST tijdelijk huren of een gereviseerde DSN of DST kopen? Je kunt kiezen uit prachtexemplaren. Wat je ook kiest, bij Lareka ben je altijd zeker van vindingrijke oplossingen tegen een goede prijs.

 

Goed idee

Benieuwd naar je mogelijkheden in hoog volume? Bezoek ons op de ProSweets in Keulen of op de Chocoa in Amsterdam en doe ideeën op voor een hogesnelheidslijn. Mooie gelegenheid voor een high five!

 

 

 

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING