Experimenteren met chocolade tabletten, uitpakken met ideeën

22-Jan-2019

 

Ambachtelijke chocolatiers experimenteren er lustig op los. Het resultaat mag er zijn. Chocoladetabletten met stroopwafels, pepernoten, glühwein, stoofperen, zeezout/caramel, frambozen. Of juist tabletten die teruggaan naar de basis van single origin cacao met een beetje suiker… Het zijn stuk voor stuk smaakmakende creaties. Hoe verpak je kleinschalig meesterwerk? Onderscheidend met je eigen signatuur?

 

Lareka experimenteert mee

Niet alleen de chocolatiers experimenteren er lustig op los maar ook Lareka. Zo zoeken wij naar bijzondere verpakkingen, creatieve combinaties van materialen of juist pur sang naturel. Als basis voor extra onderscheid.

 

Buitengewone binnen wikkels

De BTB25 heeft talent voor jouw chocolade en trekt alle registers open. De binnen wikkel? Die kan bijvoorbeeld met maximale barrière-eigenschappen, een super ambachtelijke uitstraling, biologisch afbreekbaar of transparant, gesloten met een sticker. Lareka heeft veel materialen getest. Onze contacten met leveranciers zijn uitstekend.

 

Buitenwikkels in het kwadraat

Je kunt maar een keer een eerste indruk maken. Welke buitenwikkel maakt jouw chocolade onweerstaanbaar? Lareka helpt je kiezen. Buitenwikkels zijn er in nagenoeg elk materiaal: papier, gestreken, met een open structuur, vensters, maar ook karton, gouddruk… Voor jouw vraag hebben we altijd een creatieve oplossing.

 

Bezoek Lareka

Benieuwd naar je mogelijkheden? Bezoek ons op de ProSweets in Keulen of op de Chocoa in Amsterdam en experimenteer er lustig op los. Dan pakken wij uit met ideeën.

 

 

 

 

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING