Tony’s Unlimited. Wereldidee van Tony’s Chocolonely

13-Dec-2018

 

Het is een soort Sjakie en de chocoladefabriek in het klein. Maar dan anders. Want deze chocoladelijn is van Tony’s Chocolonely, staat in de Tony’s Chocolonely Super store en maakt gepersonaliseerde tabletten in vele smaken en gekleurde wikkels; de Tony’s Unlimited. Mede mogelijk gemaakt door Lareka.

 

Oplage van 1 stuks

Tony’s Chocolonely is een impact organisatie dat chocolade verkoopt. Hun visie is 100% slaafvrije chocolade. Niet alleen die van henzelf, maar alle chocolade wereldwijd. Afgelopen jaar zijn ze marktleider chocoladerepen in Nederland geworden. Maakte het merk eerder furore met gepersonaliseerde repen die je via internet kon bestellen, nu hebben ze een tweede brandstore geopend in het centrum van Amsterdam. Deze winkel met een chocoladelijn is een feestje voor de consument. Hier kun je zelf kiezen welke smaak je chocoladetablet heeft.

In een oplage van een stuks. Een unicum.

 

Unieke ervaring

Sjakie heeft reden om jaloers te zijn. Tony’s Unlimited in Tony’s Super store is een belevenis die met niets anders te vergelijken is. Je zit er met je neus bovenop. Hier wordt chocolade gemaakt waar je zelf bijstaat. Klaar terwijl je wacht en verser kan niet. Vergeet de brandstores op Time Square en onthoud Tony’s Chocolonely, wereldmerk voor wereldideeën.

 

 

 

Persoonlijk verpakt

En de verpakking? Ook die is strikt persoonlijk. Je ontwerpt het label zelf: naar eigen inzicht en op maat. Kleur en tekst bepaal je zelf. Met de BTB25, de bean-to-bar-machine van Lareka, zit elk tablet strak in het pak. Iedere reep krijgt een persoonlijk tintje. Bovendien is de BTB25 een lust voor het oog en makkelijk te hanteren. Snelheid 25 stuks per minuut. Het verpakkingsproces is een sterk staaltje van samenwerking.

 

Tegendraads denken

In de branche werd nogal lacherig gedaan. Wie gaat er nu chocoladetabletten maken in een oplage van een stuks? Deze ‘massafabricage’ is gedoemd te mislukken. Wat een idee! Tony’s Chocolonely had duidelijk andere gedachten. Op 9 november jongstleden is de Tony’s Unlimited in de Tony’s Chocolonely Super store geopend in de oude Cacaobeurs (Beurs van Berlage, Amsterdam). Wat blijkt? Een wereldidee werkt. Eigenzinnige marketing ook. Lareka helpt graag het onmogelijke mogelijk te maken.

 

 

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING