ProSweets en Chocoa. Tip voor een trip

13-Dec-2018

 

Altijd al een stedentrip willen maken? Ga dan naar Keulen of Amsterdam. In deze wereldsteden vinden respectievelijk de ProSweets en de Chocoa plaats, vakbeurzen die niemand wil missen.

 

Aanraders van Lareka

Wil je het nieuwste van het nieuwste zien op verpakkingsgebied? En het slimste van het beste? Wees welkom op de stand van Lareka. Daar demonstreren we onze BTB25 en NP60, beide voor het ambachtelijke segment. Deze verpakkingsmachines zijn speciaal ontwikkeld voor artisanale chocolatiers: met een aantrekkelijke terugverdientijd.

 

Handige data

Voor de ProSweets ga je naar Keulen: van 27 tot en met 30 januari. Hal 10.1 stand F 028. Hier demonstreren we beide machines.De Chocoa vindt plaats in Amsterdam, in de Beurs van Berlage: van 20 tot en met 24 februari. Alleen demonstratie van de BTB25. Mooie vooruitzichten dus voor ambachtelijke chocolatiers. En mooie data voor een package deal. Wanneer kom jij het nuttige met het aangename verenigen? 

 

 

 

 

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING