NP60, Lareka’s next topmodel voor kleine ambachtelijke chocolade

13-Dec-2018

 

Consumenten hebben de artisanale chocolade massaal omarmd. En hoe! Zeker de kleine series gepersonaliseerde napolitains vallen in de smaak. De NP60, Lareka’s next topmodel, laat jouw vakwerk schitteren in het schap. Deze machine pakt groots uit voor het kleinere werk.

 

Marketing met persoonlijk tintje

De NP60 is het kleinere broertje van de BTB25. Maar zijn talenten zijn allesbehalve klein. Kijk maar eens wat dit topmodel in huis heeft. Deze machine verpakt graag kleine tabletten en kleine series gepersonaliseerde napolitains. Om je een idee te geven: laatstgenoemde chocolaatjes doen het goed bij bruiloften, geboortes, jubilea of een kampioenschap. Een mooie marketingtool dus voor iedereen die wat te vieren heeft.

 

Luxe en gemak

Met een iets luxer label ziet jouw chocolade er extra feestelijk uit. Het gaat om labels van stapel die je eventueel zelf op een laserprinter afdrukt. Lekker makkelijk. Formaat ombouwen? Dat gaat net zo eenvoudig als bij zijn grote broer BTB25. Door een kleiner formaatbereik mag ook de snelheid er zijn: 60 tabletten/ min. Vanzelfsprekend is de NP60 gebouwd volgens de laatste eisen voor veiligheid en hygiëne.

 

Kennismaking gezocht

Jij hebt er inmiddels van gehoord en wij hebben erover geschreven. Wil je NP60 zelf eens aan de tand voelen? Ons next topmodel wil graag kennismaken met artisanale chocolatiers. Bezoek ons op de beurs. Of maak een afspraak voor een ander tijdstip en ontdek een topper die graag zijn talenten showt. 

 

 

 

 

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING