Internationale club

27-Sep-2018

 

 

De wereld als werkterrein

Noord, oost, zuid, west… Lareka heeft een internationale actieradius. Ongeveer in alle windstreken kom je ons tegen. Zo houden we een vinger aan de pols en hebben we voeling met de markt. Een wereldwijde blik inspireert. Altijd goed voor nieuwe ideeën, inzichten en impulsen voor de marketing. Zo kun je verpakkingsmachines ontwikkelen die grenzen verleggen, voor klanten die zich graag laten verrassen.

 

London Chocolate Forum en meer

Hoe we dit jaar onze blik verruimen? Door rigoreus meer deel te nemen aan beurzen en evenementen! Naast de ProSweets en Interpack waren we te vinden op de Chocoa in Amsterdam en de Belgium Chocolate Masters in Brugge. In oktober zie je ons op het London Chocolate Forum en op de Salon du Chocolate in Parijs. Soms met machine. Soms zonder.

 

BTB25

Altijd al een draaiende BTB25-machine willen zien? Dat kan in onze werkplaats. Of bij een relatie. Welkom in de global village.

 

 

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING