Internationaal bedrijf met trouwe, ervaren medewerkers

27-Sep-2018

 

 

 

Jan zwaait af

Jan Geerts kent de hele wereld en de hele wereld kent Jan Geerts. Geen wonder. Hij heeft zo ongeveer elk continent bereisd en een aanzienlijk netwerk opgebouwd. Maar liefst 37 landen heeft hij aangedaan om (verpakkings)machines te installeren of te repareren: voor sigaren, sigaretten, zoetwaren en chocola. Een graag geziene wereldburger en topmonteur.

 

Pensioen

Jan is een kei in zijn vak, heeft jarenlang kennis en kunde ingebracht en vele veranderingen meegemaakt. Maar nu na 45 jaar hangt hij de machines aan de wilgen en geeft hij zijn loopbaan een andere wending. Hij gaat fulltime genieten van zijn kleinkinderen. En zoals het een goede Belg betaamt: bouwen aan de huizen van zijn kinderen.

 

Dank

Bedankt voor je inzet, Jan. Het waren schitterende jaren. Het ga je goed! 

 

 

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING