NP60 s. Met blijdschap geven wij kennis

15-May-2018

 

 

Gezinsuitbreiding bij Lareka. De BTB25 verpakkingsmachine krijgt binnenkort een broertje, de NP60 s. Deze machine komt speciaal ter wereld voor kleine hoeveelheden en kleine chocoladetabletten. De eerste serie is in de maak, de uitnodiging voor kraamvisite volgt. De jongste spruit gaan we verwelkomen in stijl: met gepersonaliseerde napolitains natuurlijk. 

 

Familietrekken

Gepersonaliseerde kleine tabletten liggen goed in de markt. En dat zal voorlopig zo blijven. De consument heeft trek en de vooruitzichten zijn gunstig. Maar niet iedere producent verkoopt meer dan een miljoen kleine tabletten per week. Onze snelste napolitain machine (NP350 sr)  is dan een paar maten te groot. Met 60 napolitains per minuut zit de NP60 daarentegen als gegoten.

 

Extra slagkracht

Hoe jong de NP60 s ook is, zijn mogelijkheden zijn uiterst volwassen. Het formaatbereik loopt van 30*30 mm tot 45*90 mm. De formaatombouw? Ook die gaat snel en makkelijk. De gelijkenis met zijn grote broer BTB25 is treffend. Het formaatbereik hebben we gereduceerd. Daardoor worden de bewegingen korter en neemt de snelheid toe. Net als zijn broer voldoet de NP60 aan alle eisen voor veiligheid en hygiëne.

 

Meer weten

Ook toe aan een machine voor kleinformaat? Bel of mail Lareka, in de wieg gelegd voor snelheid en betrouwbaarheid. It’s all in the family!

 

 

 

 

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING