BTB25 als marketingmachine. Uitpakken met de grote P van Packaging

15-May-2018

 

 

De BTB25 ken je al langer dan vandaag. Deze verpakker van chocoladetabletten heeft een enorm formaatbereik en is extreem snel om te bouwen. Maar wist je ook dat-ie heel veel soorten verpakkingen aan kan? Opvallende verpakkingen met premium uitstraling? Goed nieuws dus voor de ambachtelijke chocolatier die werk wil maken van marketing en verpakkingen. De BTB25 biedt misschien wel de belangrijkste marketing-P, de P van Packaging.

 

Vele verschillende verpakkingsvormen en materialen

Met de BTB25 kun je alle kanten uit. De machine leent zich voor zo ongeveer elke maatschappelijke trend. Denk aan bio-based, biologisch afbreekbaar, zien wat je koopt, maatschappelijk verantwoord, ambachtelijk en premium. Moeiteloos verwerkt de machine biologisch afbreekbare film, transparante film, pergamijn, papier van agrarisch afval, full envelop fold, kartonnen doosjes en banderol. Een beetje chocolatier weet daar wel raad mee. Met de BTB25 haal je creatief alles uit de kast om je product onderscheidend te verpakken.

 

De kracht van Lareka

Hoe wil jij low volume premium inzetten? Kom ideeën opdoen bij Lareka. Daag ons uit. Wij zetten alles op alles en we gaan graag over het randje. Jaren ervaring met snelle machines en grote opdrachtgevers werken in je voordeel. Innovatie zit in onze genen. Niet alleen de BTB25 is een alleskunner maar ook Lareka. Het moet wel gek gaan als we je niet van dienst kunnen zijn.

 

 

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING