Wereldrecord omsteltijden Lean to bean met de nieuwe BTB25

23-Jan-2018

 

 

Scheve blikken van onze nationale F1 coureur. Want de nieuwe BTB25 verpakkingsmachine is vooral een machine die hard op weg is om wereldkampioen omsteltijden te worden. De formaatwissel heeft een ongekend Formule-1-gehalte. In vijftien minuten ben je klaar voor de volgende ronde. Duizelingwekkend, deze tijden. Waar vind je nog zo’n pitstop? 

 

Nieuwe records

De nieuwe BTB25 verpakkingsmachine laat geen tijd verloren gaan. Het is omgekeerd. Bean to bar is hot en bij de deze machine werkt de tijd in je voordeel. In vijftien minuten heb je de complete verpakkingsmachine omgesteld. Lean to bean zeg maar. Vergeet de halve dag productieverlies en tel uit je winst. Dit tempo is uniek en een vermelding in het Book of Records ligt in het verschiet. Formaat bereik? De BTB25 leent zich voor vijftig-, tot tweehonderd grams tabletten. En onze coureur? Die kijkt zijn ogen uit. Want dit racebeest staat maar heel even in de pits.

 

Meer weten over bean to bar met de snelste omsteltijden? Bel Lareka.

 

 

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING