Lareka gaat naar de beurzen

23-Jan-2018

 

 

Trek maar vast uw agenda. Want er staan evenementen op stapel die u op ideeën brengen en verder helpen. Zoals de ProSweets in Keulen. Van 28 tot en met 31 januari presenteert Lareka hier een nieuwe bean-to-bar-verpakkingsmachine: de BTB25, exclusief voor ambachtelijke chocolatiers en uniek in wereld. Straks meer over deze machine.

 

Ons standnummer is: Hall 10.1 Aisle: F 028

 

 

Assortiment

Onze andere toppers op de ProSweets? Denk aan verpakkingsmachines voor holfiguren, tabletten en Napolitains, inclusief de twistwrap voor snoepgoed. Komt dat zien in Keulen!

 

 

 

Chocoa

Nog een dag die u niet vergeten mag. Het zijn er twee om precies te zijn. Op 22 en 23 februari bent u welkom op de Chocoa in Amsterdam, in de Beurs van Berlage. Op deze beurs van de boon tonen wij opnieuw de BTB25 en onze andere machines. Compleet met lezingen en inspiratie uit alle windsteken van de wereld. Vergeet de grachten en onthoud de Chocoa.

 

 

 

 

 

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING