EK-1-specialist Formule-1 voor harde snoepjes

27-Oct-2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vergeet de flikflak maar onthoud de dubbele draai. Want als er één beweging is waar de EK-1-machine goed in is, dan is deze het wel. Double twisted verpakt deze machine maar liefst zo’n 1.200 snoepjes per minuut. Een EK-1-verpakkingsmachine is daarmee een uitkomst voor bijvoorbeeld ijssnoepjes die van tempo houden.

 

Tempo

Bij EK-1-machines draait het om snelheid en nauwkeurigheid: een soort Formule-1 onder de verpakkingsmachines. Een tempobeul. Bij Lareka houden we van harde snoepjes als boterbabbelaars. Wij zijn expert in EK-1. Oude machines blazen wij nieuw leven in. Dat doen we door bijvoorbeeld de complete elektro te vervangen. Wij reviseren op maat en machines zijn weer zo goed als nieuw.

 

Expertise

Heb je plannen om je bestaande EK-1-machines een tweede jeugd te geven? Neem dan contact op met Lareka, dé specialist in EK-1-verpakkingsmachines. Is de capaciteit te klein? Met een beetje geluk weten we zelfs een gebruikte machine te vinden. En elke machine reviseren wij conform jouw specificaties. Voor het betere Formule-1-werk bel je +31 40 208 66 66 of mail info@lareka.nl

 

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING