Vers bloed Nieuwe toppers bij Lareka

27-Jul-2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De slimste regio van de wereld, Brainport, wordt nog slimmer. Lareka heeft opnieuw twee knappe koppen in dienst genomen. Het zijn Jan-Willem van der Voort (foto links), productiemanager en Harmen Streng (foto rechts), assistent-productieleider. Goed voor extra slagkracht. Met deze toppers kunnen wij wereldwijd onze opdrachtgevers nóg beter bedienen.

 

Inlevingsvermogen

Spoedklus? Reparatie? Technische vragen? Grote kans dat u met Jan-Willen van der Voort of Harmen Streng te maken krijgt. Zij staan op scherp en zijn uw eerste aanspreekpunt. Beiden hebben hun sporen verdiend. En brengen een schat aan kennis en ervaring in. En dat niet alleen. Vers bloed doet het goed. Een frisse blik eveneens. Inlevingsvermogen is een andere kwaliteit. Zij hebben het talent om vragen en wensen om te zetten in oplossingen.

 

Continuïteit

Met Jan-Willem en Harmen is ons team aanmerkelijk versterkt. Goed voor u. Goed voor Lareka. Met de complimenten van Brainport, slimste regio van de wereld.

 

Ook toe aan kennis van zaken op Brainportniveau? Bel ons voor een goed gesprek.

 

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING