NP350sr De machine die naam heeft gemaakt

27-Jul-2017

 

Nomen est omen en bij de NP350sr spreekt de naam zelfs boekdelen. Deze machine verpakt kleine chocolaatjes op hoge snelheid. Om precies te zijn: met 350 stuks per minuut. En daarmee is de NP350sr een vaste waarde geworden voor fabrikanten die groot denken in kleine chocolade.

 

Snel en veelzijdig

De NP350sr ligt goed in verpakkingsland. De veelzijdigheid van deze machine valt in de smaak. Het is de enige machine die labels van de stapel en van de rol kan verwerken. Labels van de stapel op alufolie plakken? Ook dan hebt u de snelste oplossing. De verpakkingsmachine is bovenal een marketingmachine. Creatieve ideeën? Verpakkingen met een venster? Doorkijknapolitains? De NP350sr houdt net zo van ideeën als u.

 

 

 

Vertrouwen

De NP350sr heeft naam gemaakt. U weet wat u van deze machine kunt verwachten: betrouwbaarheid, continuïteit en creativiteit. Nog iets om in het achterhoofd te houden. Waar NP350sr op staat, staat Lareka achter. Niet verwonderlijk dat wij onlangs opnieuw twee machines hebben geleverd. Investeren in kwaliteit loont.

 

Bekijk hier de film over de NP350sr

 

Ook toe aan een betrouwbare machine voor uw Napolitains? Bel ons voor een goed gesprek.

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING