DST Specialist, expert, premium

27-Jul-2017

 

 

Premium chocolade vraagt om premium verpakkingen. Maar hoe verpak je moeilijke premium producten zoals chocoladerepen met kussentjes of met een vulling? Mooi dun formaat? Delicaat en breekbaar? Lareka is specialist in DST. En deze machines draaien hun hand niet om voor moeilijke producten.

 

Talent voor meerwaarde

Hoe je het ook wendt of keert, een DST-verpakkingsmachine heeft talent voor premium chocolade. Noem het fingerspitzengefühl. Zorg en aandacht zijn inherent. Zo ligt uw premium product niet alleen mooi in het schap maar komt het ook mooi bij de consument. Een DST behandelt chocolade met zachtheid en creëert meerwaarde. De consument is bereid om voor die exclusiviteit te betalen.

 

 

 

Nieuw: carton board infeeder

Sommige premium chocoladerepen hebben extra bescherming nodig. Daarom levert Lareka de carton board infeeder. Deze unit die op uw DST geplaatst wordt, schiet dan boven of onder een laagje karton in. Daardoor krijgt uw verpakking een extra schild, een stootkussen en is uw chocolade beter beschermd tegen breuk. Zo’n extra laagje karton heeft nog een voordeel: gevoel voor toleranties. Het zorgt ervoor dat elke verpakking dezelfde afmeting heeft. Bij chocolade overtrokken producten, is dat geen overbodige luxe. Over premium gesproken.

 

Bekijk hier de film over de Carton board infeeder

 

Ook toe aan meer bescherming voor delicate chocolade? Bel ons voor een goed gesprek.

Please reload

+31 40 208 66 66

Service & information

Sales & information

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING