Waarom nu investeren in een BTB25? Laatste kans om een boost aan je december omzet te gevenTot zover is 2020 voor de meeste ondernemers niet gelopen zoals verwacht. Lareka biedt chocolatiers de kans om het jaar alsnog sterk af te sluiten en het chocolade hoogseizoen optimaal te benutten. Met een Lareka BTB25 verpakkingsmachine kun je een flinke zwengel aan je omzet premium tabletten geven. Waarom juist nu investeren?

December: topmaand

Het is een vreemd jaar vol veranderingen, maatregelen en maatschappelijke malaise. Een ding dat niet is veranderd, is de vraag naar (ambachtelijke) chocolade. Zeker in december. Maar, zonder voldoende verpakkingscapaciteit wordt het onmogelijk om optimaal te profiteren van de extra vraag naar chocolade in de decembermaand. De BTB25 lost dit probleem voor uw op. Waarom dit het moment is om te investeren? Bij Lareka zijn we een batch BTB25 machines aan het bouwen waarvan er nog één machine beschikbaar is voor levering November. Zodat jij in december volop premium tabletten in de markt kunt pompen.

Financiële steun

Wereldwijd strooien overheden met miljarden om de economie weer aan de praat te krijgen. Maak gebruik van de financiële steun die wordt geboden en kijk verder dan de crisis. Investeer in de toekomst van uw chocoladebedrijf met een geautomatiseerde verpakkingsoplossing met een geweldige payback.


Wil jij dit jaar nog extra omzet genereren en durf je snel te beslissen? Bel Lareka: +31 40 208 66 66

Inschrijven voor onze nieuwsbrief.