Tomric nieuwe distributeur America, here we come!In 1492 ontdekt Columbus Amerika. En daarna ontdekt Amerika Lareka (2010 – 2019). Noem het high involvement voor low volume verpakkingsmachines. Want de markt voor de BTB25 en NP60 mag er zijn. In de VS zit zoveel potentieel dat we hier sinds kort aanwezig zijn met een eigen distributeur: Tomric Systems.

Expert in verpakkingsmachines

Met deze nieuwe vertegenwoordiging zet Lareka een grote stap voorwaarts. Klanten in de VS kunnen zonder tijdsverschil geholpen worden, geadviseerd en ondersteund. Tomric is een goede bekende in bean to bar en artisanale chocolade. Het bedrijf verkoopt al decennia lang machines voor chocola. Tomric zit in Buffalo, New York. In een eigen testcentrum kun je recepturen proberen en machines testen. Zoals de BTB25.

Showtime in Las Vegas

Tomric heeft onlangs uitgepakt op de Pack Expo in Las Vegas. Daar was het showtime met onder meer de BTB25 en NP60. Inmiddels zijn er vier machines verkocht in Noord Amerika. En Tomric zelf? Die zijn uit Amerika overgevlogen naar Nederland om een meerdaagse training te volgen. En om te ontdekken dat ze verpakkingsmachines importeren uit de slimste regio van de wereld, Brainport.


Bel Lareka voor een goed gesprek: +31 40 208 66 66

Inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Lareka

Address

Lareka Confectionery Equipment B.V.

John F. Kennedylaan 1

5555 XC Valkenswaard

The Netherlands

Contact

+31 40 208 66 66

info@lareka.nl

Follow us