Parel van totaalconcept, made by LarekaOns totaalconcept voor gepersonaliseerde chocola verlegt grenzen in doorlooptijden, batches en verdiensten. Het concept is veelomvattend: van ontwerp van de labels tot en met het verpakte product. Op 25 m2 heb je een designbureau, drukkerij en verpakkingsmachine in één. Batchsize en doorlooptijd zijn nagenoeg zero. Lean in zijn mooiste vorm. Hoe dat kan?


Zo werkt het

Het begint met een web-based applicatie waar de consument zijn afbeelding kan uploaden en de order kan invoeren. Een tweede webbased applicatie vertaalt de afbeelding naar een ontwerp voor de chocoladewikkels. Na betaling worden de labels gemaakt op een professionele printer en cutter. Het verpakken gebeurt op een BTB25 van Lareka.

Lareka levert de complete equipment van chocolade vormen, computers, printer, cutter en verpakkingsmachine. Het gebruik van de software gaat op een jaarlijkse licentiebasis, hierdoor waardoor de investering op een aantrekkelijk niveau blijft.

Kwaliteit van een expert in verpakkingsmachines

Deze configuratie is ontwikkeld door Lareka, expert in verpakkingsmachines voor chocola en trendsetter in vindingrijke oplossingen. Je kunt rekenen op een doordachte totaaloplossing. Innovatie zit in ons DNA. Sterker nog: wij zijn Innovatie. Schaf het concept aan en lift mee op onze creativiteit, er zitten nog veel ideeën in het vat voor de komende jaren.


Bel Lareka voor een goed gesprek: +31 40 208 66 66

Inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Lareka

Address

Lareka Confectionery Equipment B.V.

John F. Kennedylaan 1

5555 XC Valkenswaard

The Netherlands

Contact

+31 40 208 66 66

info@lareka.nl

Follow us