NP350 sr. Inspelen op trendsHoe speel ik in op trends als kleinere porties, assortimenten en gepersonaliseerde tabletten? Orders/batches van 500 stuks maar toch 1 miljoen napolitains verpakken per week? De NP350 sr verpakkingsmachine is de oplossing. 

Snel schakelen

Inspelen op trends is een kwestie van schakelen. De NP350 sr schakelt met je mee waardoor je moeiteloos inspeelt op kleine formaten, kleine series en gepersonaliseerde verpakkingen. Deze verpakkingsmachine voor napolitains houdt van grote én kleine volumes en draait zijn hand niet om voor een miljoen tabletten per week.

Verpakken met patent

Veel kleine batches achter elkaar produceren? De NP350 sr weet van doordraaien. De machine werkt met labels van de stapel die in kleine aantallen te drukken zijn, dit in tegenstelling tot labels van de rol. Deze opzet is goed voor records. Lareka heeft deze verpakkingsmethode gepatenteerd wat de NP350 sr tot de snelste ter wereld maakt.

Vaste waarde

De markt heeft de NP350 sr ontdekt en de belangstelling groeit. Deze machine is een vaste waarde geworden voor fabrikanten die groot denken in kleine chocola. Lareka heeft het afgelopen jaar drie van deze machines geleverd. Een daarvan met een compleet nieuw ontworpen toevoersysteem.

Ook inspelen op trends zoals kleine formaten, kleine series en gepersonaliseerde verpakkingen?


Bel Lareka voor een goed gesprek: +31 40 208 66 66

Inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Lareka

Address

Lareka Confectionery Equipment B.V.

John F. Kennedylaan 1

5555 XC Valkenswaard

The Netherlands

Contact

+31 40 208 66 66

info@lareka.nl

Follow us