Moneymaker. Lareka introduceert een uniek totaalconcept voor gepersonaliseerde chocolaGepersonaliseerde producten doen het goed. Zeer goed zelfs. Zeker de gepersonaliseerde chocolade ligt uitstekend in de markt. Consumenten kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Vanaf nu wordt het helemaal groots. Lareka heeft de gepersonaliseerde chocola opnieuw uitgevonden: één chocolade puzzel van 6 stukjes of 6 dezelfde chocolaatjes met een afbeelding van een unieke herinnering of voor een feestje.


Klaar in 3 minuten, batches vanaf 6 tabletten:

Chocolade personaliseren gaat voortaan in een handomdraai. De consument maakt van een afbeelding à la minute een order. Als je wilt is die bestelling in 3 minuten gerealiseerd: een setje van 6 tabletten, klaar terwijl je wacht. Op deze manier creëer je pareltjes voor cadeautjes, souvenirs, attenties en premiums. Het zijn alle unieke producten met een personal touch. Iets dat niemand anders heeft, alleen jouw klant. Tot nu toe kon je als fabrikant alleen maar offline gepersonaliseerde tabletten maken. Of in een seriegrootte van 10.000 stuks. Vanaf nu kan het met het een minimale oplage van 6 tabletten (1 puzzel).

Marge of megamarge?

Gepersonaliseerde chocola die je vanaf nu kunt maken, is onweerstaanbaar en schreeuwt om gekocht te worden. Het zijn musthaves voor de jongeren van nu, ze betalen er graag een hééél goede prijs voor. Vraag 5 mensen wat ze voor zo’n puzzel willen betalen en tel uit je winst. Ontdek hoe de parel van Lareka kansen creëert voor marge en omzet, en zichzelf in no time terugverdient.


Bel Lareka voor een goed gesprek: +31 40 208 66 66

Inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Lareka

Address

Lareka Confectionery Equipment B.V.

John F. Kennedylaan 1

5555 XC Valkenswaard

The Netherlands

Contact

+31 40 208 66 66

info@lareka.nl

Follow us