Modulaire Stickerunit. Een nieuwe module voor de BTB25Steeds meer chocolatiers kiezen ervoor hun verpakking niet te bedrukken, maar te bestickeren. Dit geeft de ambachtelijke reep een bijpassende verpakking. Deze stickers worden vaak handmatig op de verpakking geplakt, maar dit is niet meer nodig met onze modulaire stickerunit voor de BTB25.

Compleet en compact

Als reactie op de toenemende trend heeft Lareka een modulaire stickerunit ontwikkeld die verpakkingen aan zowel de voor- als achterkant van de verpakking bestickert. Deze modulaire stickerunit is een toevoeging op de BTB25. Of het nu een kleine sticker met best before date betreft voor het sluiten van de verpakking of een enorme sticker met productinformatie; Lareka’s modulaire stickerunit bestickert uw verpakking met uiterste precisie. Het is mogelijk om de best before date, batch code, en meer te printen op de stickers. En omdat ambachtelijke chocolatiers vaak moeten woekeren met de ruimte, is deze module lekker compact. Met een lengte van 50cm is deze uitbreiding allesbehalve een ruimtevreter.

Neem een voorsprong

Wil jij het verschil maken en inzetten op verpakking? Ben je het zat om stickers handmatig op uw verpakking te plakken? Wees er dan snel bij en bel Lareka: +31 40 208 66 66

Inschrijven voor onze nieuwsbrief.