High five voor high volume


Is high volume jouw dagelijks brood? En houd je van opschieten? Met de DST/DSN kies je voor een hogesnelheid verpakkingslijn. Deze machine weet van doordouwen. Jaar-in jaar-uit verpakt-ie onvermoeibaar pallets vol repen: zonder problemen.

Snel en flexibel

De DST/DSN is gebouwd om meters te maken en Lareka houdt van uitdagingen. Samen met jouw marketing komen we tot een industriële oplossing met een premium uitstraling. Kartonnetje onder een reep? Geen probleem. Venstertje? Fluitje van een cent. Her sluitbare verpakking? Zo gepiept. Je kunt het zo gek niet bedenken of we laten deze machine zich naar je wensen voegen.

Uit voorraad leverbaar

Een DST vind je bij Lareka: te koop of te huur. Een DST tijdelijk huren of een gereviseerde DSN of DST kopen? Je kunt kiezen uit prachtexemplaren. Wat je ook kiest, bij Lareka ben je altijd zeker van vindingrijke oplossingen tegen een goede prijs.

Goed idee

Benieuwd naar je mogelijkheden in hoog volume? Bezoek ons op de ProSweets in Keulen of op de Chocoa in Amsterdam en doe ideeën op voor een hogesnelheidslijn. Mooie gelegenheid voor een high five!


Bel Lareka voor een goed gesprek: +31 40 208 66 66

Inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Lareka

Address

Lareka Confectionery Equipment B.V.

John F. Kennedylaan 1

5555 XC Valkenswaard

The Netherlands

Contact

+31 40 208 66 66

info@lareka.nl

Follow us