Flexibel en veelzijdig. De BTB25 kan het met kartonDe BTB25 is zo’n beetje een alleskunner. Maar kan-ie het ook met karton? Ja, ook dat kan deze verpakkingsmachine voor ambachtelijke chocola! En daarmee vergroot-ie opnieuw je mogelijkheden. Met karton zijn jouw tabletten niet alleen beter beschermd tegen breuk maar winnen ze ook aan uitstraling.

In twee stappen

In karton verpakken op de BTB25 gaat in twee stappen. Allereerst wordt de chocola in een jasje gehesen van bijvoorbeeld pergamijn of aluminiumfolie. Daarna vindt een kleine formaatwissel plaats. Vervolgens gaan de tabletten nog een keer door de machine en komen ze strak in het kartonnen pak te zitten.

Klein maar fijn

Werk je met kleine hoeveelheden? Dat komt dan goed uit! Met de BTB25 verpak je in 25 slagen per minuut. De bandbreedte van de tabletten varieert van 25*50 tot 100*200 mm en in een kwartier heb je de formaatwissel voor elkaar. En dan kunnen je tabletten goed gekleed de wereld in. Een lust voor het oog en een blikvanger in het schap. Ja, het kan met karton!

Ook premium verpakken in karton met de BTB25?


Bel Lareka voor een goed gesprek: +31 40 208 66 66

Inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Lareka

Address

Lareka Confectionery Equipment B.V.

John F. Kennedylaan 1

5555 XC Valkenswaard

The Netherlands

Contact

+31 40 208 66 66

info@lareka.nl

Follow us