Chocolade met toppings verpakken. Ontdek het meeverend vermogen van de BTB25Hazelnoten, gedroogd fruit, en nog veel meer toppings worden gebruikt in combinatie met ambachtelijke chocolade. Deze toppings voegen niet enkel smaak toe aan de chocoladereep, maar veroorzaken ook hoogteverschillen in de repen. Lareka heeft een oplossing ontwikkeld speciaal voor chocoladerepen met hoogteverschillen veroorzaakt door toppings.

Bovenstempel met vering

De BTB25 stond al bekend om zijn formaatbereik, maar door deze laatste ontwikkeling blinkt de machine nu ook uit in het verpakken van repen met hoogteverschillen. Het geheim? Een bovenstempel met een vering. Deze vering dient als schokbreker waardoor toppings, variërend in hoogte tot wel 13mm, zonder problemen of breuk verpakt worden.

Daag ons uit

Dunne repen met grote, oneven toppings? Tot zover was er geen verpakkingsmachine toe in staat om dergelijke producten te verpakken. Het meeverend vermogen van de BTB25 lost dit probleem voor uw op. Ben jij een chocolatier die niets liever doet dan het werken en experimenteren met toppings, maar leek het onmogelijk hier een geautomatiseerde verpakkingsoplossing voor te vinden? Daag ons uit.

Meer weten? Bel Lareka: +31 40 208 66 66

Inschrijven voor onze nieuwsbrief.