BTB25: Veelzijdigheid ten top!

Één verpakkingsoplossing voor je gehele assortiment aan repen en tablettenUniek formaatbereik

Er zijn geen chocolade verpakkingsmachines op de markt die kunnen tippen aan het formaatbereik van de BTB25. Het kleinste formaat dat de machine kan verpakken is 25x50mm, het grootste formaat is 100x200mm (6g t/m 300g). De BTB25 verpakt je gehele assortiment aan repen, groot en klein, in een premium verpakking met een snelheid van 25/min. En een formaatwissel duurt nog geen 20 min. Veelzijdigheid ten top!Gemaakt voor bean-to-bar and artisanale chocolademakers

Tot de intrede van de BTB25 was er geen chocolade verpakkingsmachine gericht op laag volume, premium chocoladeproductie. Niet qua snelheid, gemak in gebruik en onderhoud, omsteltijd of formaatbereik. Onze machine daarentegen, is speciaal gemaakt om de problemen van bean-to-bar en artisanale chocolademakers op te lossen. Belangrijk hierin is het formaatbereik. Veel chocolatiers hebben namelijk verschillende formaten repen in hun assortiment, maar kiezen ervoor met de hand te blijven verpakken omdat ze zich niet bewust zijn dat één machine al deze repen kan verpakken. Andere chocolademakers zouden graag een kleine(re) reep aan hun assortiment toe willen voegen, maar worden belemmerd door het verpakken - hoe kleiner de reep, des te lastiger het handmatig verpakken wordt. Lareka heeft dit probleem opgelost. Het unieke formaatbereik en de snelle maken de BTB25 uiterst geschikt voor premium chocolademakers met een divers assortiment.
WOW Porto (Vinte Vinte), verpakt 4 verschillende producten met de BTB25 (https://wow.pt/)


Verpak jij je producten nog steeds handmatig? Of kan je huidige machine slechts één formaat verpakken? Neem contact op met Lareka en laat je informeren over de mogelijkheden van de BTB25:


T: +31 402086666 E: info@lareka.nl W: https://www.lareka.nl/