Kies uw verpakkingsmachine voor:

Lareka bouwt en reviseert machines

op topniveau

Vanuit zorg en passie gaan we voor het beste resultaat voor onze klanten.  

Heeft u vragen over verpakkingslijnen, revisie van uw bestaande machine of iets helemaal nieuws?

 

Lareka gaat samen met u op zoek naar de beste produktieoplossing voor uw produkt die garant staat voor de grootste topprestatie.

Machines

 

Nieuwbouw

Welke machine is bij uitstek geschikt om uw chocolade te verpakken? Goed mogelijk dat die machine nog uitgevonden moet worden.

 

Lareka ontwikkelt de ideale machine conform uw programma van eisen: voor nieuwe verpakkingsconcepten, een hogere snelheid of meer volume. Als OEM’er tekenen wij voor nieuwbouw. Zie bijvoorbeeld de NP350sr voor kleine chocolaatjes of de TP75ds voor grotere repen in premium karton.

 

Aanpassing

Door bestaande machines te voorzien van innoverende nieuwe units kunnen er opeens onderscheidende nieuwe producten gemaakt worden. Het voordeel is een korte ‘time to market’.
 

Revisie

Een mooier product, minder uitval en een betere verpakking… Het loont om oude machines een nieuw leven te geven. Door een machine te reviseren krijgt u apparatuur op maat die vaak beter is dan nieuwbouw. Sneller, nauwkeuriger en met minder breuk.

Lareka NP350sr
Otto Haensel Speedy

Upgrades

Hoe maak je een verpakking weer klaar voor de volgende ronde?

Met een upgrade actualiseert u uw apparatuur. Upgrades zijn er in vele vormen. Denk bijvoorbeeld aan een omkasting van uw machine voor meer veiligheid. Of aan een nieuw elektronisch besturingssysteem. En wat te denken van een andere lijmsysteem om de machine sneller te laten draaien?

Belangstelling? Optimize your packaging.

 
 

Formaatwissels

Een nieuw product introduceren? Met een nieuwe formaatset kunt u de mogelijkheden van uw verpakkingsmachines aanmerkelijk vergroten.

 

Zo’n set stelt u in staat om de zelfde chocolade een maatje kleiner of juist groter te maken. Extra variatie is synoniem voor extra markt. Bij seizoensgebonden producten is een formaatset eveneens een uitkomst. U schakelt moeiteloos van het ene seizoen naar het andere.


Een formaatset geeft meer armslag. Met een kleine investering zet u een machine efficiënter in, zonder een andere aan te schaffen.

Belangstelling? Maak een afspraak voor een goed gesprek over formaatsets

Spare parts

Onderdelen hebben niet het eeuwige leven. Zeker slijtdelen. Daarom houden wij een strategische voorraad spareparts aan. U kunt hierbij denken aan standaard messensets, maar ook vernieuwende hardmetalen messen met een veel grotere standtijd.

 

Als Lareka een oplossing levert staan we achter ons product.Daarom kunnen wij wereldwijd helpen bij het in bedrijf stellen van onze machines.

Service & training

Door onze ruime ervaring met het grondig reviseren en ontwikkelen van veel verschillende machines hebben we veel technische kennis van onze oplossingen. Naast het leveren van machines kunnen we ook uw technisch personeel en operators trainen in het onderhoud, formaatwissel, en optimaal bedienen van de machines.

Belangstelling? Optimize your packaging.

 
 
 

Verpakkingslijnen

Stel dat u een onderscheidend product wilt introduceren. Of dat u krachtens de wet over moet stappen naar een vernieuwende verpakking voor uw chocola. Hoe pakt u dat aan?
 

Lareka ontwikkelt totaaloplossingen vanuit uw bedrijfsdoelstellingen: met maximaal rendement, efficiënte verpakkingslijnen en een product dat niets te wensen overlaat.

 

Door de brug te slaan tussen marketing, consumentenbeleving en het productieproces, machines en logistiek op elkaar af te stemmen, ontstaat een totaalconcept dat groter is dan de som der delen.

Belangstelling? Optimize your packaging.

040 208 66 66

Service & informatie

Verkoop & informatie

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING