Door jaren verpakkingsskennis en -ervaring in uw voordeel te laten werken!

 

Bij Lareka is uw machine in goede handen.

Wij zijn thuis in verpakkingen sinds 1980 en voor chocola sinds 1996. We lopen vooruit op ontwikkelingen, geven vorm aan nieuwe technieken en werken wereldwijd. Zo bouwt u een voorsprong op.

 

Bij Lareka bekijken we verpakkingen vanuit het grote geheel in plaats vanuit de delen. Expertise vindt u op het gebied van marketing, techniek, fabricagetechnologie, bedrijfskunde, leanmanagement, wetgeving en voedselveiligheid. Unieke kennis en ervaring, geconcentreerd in één bedrijf.

 

Hoe geeft u meer toekomst aan uw chocolade?

Belangstelling? Optimize your packaging.

Revisie

Welk doel heeft u voor ogen als u een verpakkingsmachine wilt laten reviseren?

 

- Meer snelheid?

- Meer rendement?

- Een mooier product door een beter lopende machine?

 

Bij Lareka reviseren wij machines conform uw wensen. Voor nagenoeg elke revisievraag kunt u bij ons terecht. Wij maken machines veiliger, betrouwbaarder en optimaliseren curvenbanen. Ook voor nieuwe kappen of nieuwe lak bent u welkom. Vanzelfsprekend hebben CE en de machinerichtlijn voor ons geen geheimen.

 

Omdat elke machine anders is, is geen revisie hetzelfde. Dat wil zeggen dat u kunt rekenen op een schat aan kennis en ervaring. En dat we in loop der tijd tal van nieuwe technieken hebben ontwikkeld die zich iedere dag bewijzen.

 

 

Voedselveiligheid

Bij het ontwerp van machines wordt rekening gehouden met mogelijkheid om machine goed schoon te kunnen maken. Door zo min mogelijk contact met product is er minder wrijving van chocolade en ontstaat er minder vuil en blijft het product mooier. Toch afgebroken chocolade kan via een goot en afvalbak worden afgevoerd. Materiaal keuzes hebben te maken met goed schoon te maken roestvaststaal en kunststoffen.

 

Door gebruik van blauwe tiewraps met ijzer er in zodat bij eventuele defect de resten worden gedetecteerd in de metaaldetector. Borstels worden zo gemaakt dat de haren niet los kunnen komen en in het product terecht kunnen komen

 

Lareka heeft een internationale actieradius. De wereld is ons werkterrein wij spreken onze talen: Engels, Duits en Nederlands. Dat communiceert van meet af aan een stuk makkelijker.

 

Die wereldwijde aanpak werpt vruchten af.
Handleidingen en human machine interfaces leveren wij in elke taal: uw taal. Locale wetgeving? Plaatselijke omstandigheden als hitte en luchtvochtigheid? Ook dan bent u zeker van kennis van zaken.

Klimatologische omstandigheden hebben invloed op uw snoep en chocolade. Papier en karton zijn gevoelige materialen en losse labels van stapel trekken krom. Dan heb je andere oplossingen nodig zoals papier van de rol.

Internationaal

Bel ons voor een goed gesprek over internationaal zakendoen

 

Steltijd reductie

Tijd is geld. Dat geldt in het bijzonder voor de omsteltijden van uw verpakkingsmachine. Hoe sneller het wisselen van formaatdelen, hoe meer efficiency en hoe meer productiviteit.

 

Met Lareka reduceert u omsteltijden. Hoe? Om te beginnen bieden wij u formaatsets in kisten. Vervolgens is er Single Minute Exchange of Die (SMED). En dan gaat het snel. Zo’n kist met formaatdelen is compact en geeft overzicht. U ziet direct of uw set compleet is en of alle onderdelen op de machine zitten.

 

Bovendien is elk onderdeel genummerd, evenals de locatie op de machine. Een omstellijst met wisseldelen zorgt dat u alle onderdelen ook in de juiste volgorde omstelt. De instellingen van uw machine kunt u eveneens à la minute omstellen. Zo wint u opnieuw tijd.

 

040 208 66 66

Service & informatie

Verkoop & informatie

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

OPTIMIZE YOUR PACKAGING